16 april: Zin & Onzin door Grondtoon Coaching

16 april: Zin & Onzin door Grondtoon Coaching

Over de volgende onderwerpen:

  • Waarvoor komt u uit bed? Waar wordt u blij van?
  • Wat maakt uw dag / uw leven ZINVOL?

Onder het genot van een kop koffie/thee gaan we hierover samen in gesprek. Met enthousiaste inbreng van Désirée Sorgedrager, buurtbewoner en eigenaar van Grondtoon-dynamisch coach. Zij gebruikt haar jarenlange ervaring als trainer en workshopleider.
Een GRATIS activiteit, als onderdeel van De Vitale Revolutie in Dauwendaele

Locatie: Wijkcentrum Dauwendaele, Kruitmolenlaan 125, Middelburg.
Data: 16 april. Aanvang 19.15 – 21.00 uur.

Heeft u interesse, maar is de avond niet mogelijk? Neem dan svp toch contact op. Zodra er voldoende belangstelling is organiseer ik de activiteit ook overdag. 16 april besluiten we gezamenlijk of we nog enkele avonden samen willen/kunnen komen.

Graag vooraf aanmelden: 06-42574892


Vitale Revolutie-Dauwendaele
De Vitale Revolutie-Dauwendaele is een pilotproject van de Vitale Revolutie. Met de Vitale Revolutie wil de gemeente Middelburg een vitale omgeving realiseren voor haar inwoners. Een vitale omgeving is een omgeving waarin mensen fysiek, mentaal-emotioneel, sociaal en financieel in balans zijn. Ook hebben ze een duidelijk doel in hun leven. Uit onderzoek blijkt dat als deze vijf punten in balans zijn, mensen gezonder en gelukkiger zijn. Gezonde en gelukkige mensen hebben minder zorg nodig en kosten de samenleving dus minder geld. Met de Vitale Revolutie wil de gemeente Middelburg ook andere gemeenten in Zeeland en daarbuiten inspireren. Dat doet ze door partijen samen te brengen en kennisuitwisseling te stimuleren.