DVR bijeenkomst: 31 mei Hof Mondriaan, 19:30uur

DVR bijeenkomst: 31 mei Hof Mondriaan, 19:30uur

Hierbij willen wij u uitnodigen voor een bijeenkomst op donderdag 31 mei om 19:30 uur in Hof Mondriaan, Vrijlandstraat 28, Middelburg.

 

Dauwendaele is een wijk in ontwikkeling. De afgelopen maanden is er in uw wijk een breed onderzoek gehouden door studenten van de HZ naar o.a. de gezondheids-situatie van de inwoners uit Dauwendaele. Het onderzoek vloeit voort uit De Vitale Revolutie Dauwendaele. Graag willen wij de resultaten van het onderzoek bekend maken en met u delen. Tijdens deze bijeenkomst worden ook thema’s besproken die centraal staan binnen De Vitale Revolutie.

Iedereen die zijn of haar e-mail adres heeft opgegeven in de vragenlijst, maakte kans op een prijs. De prijs zal deze avond worden uitgereikt.

De gemeente Middelburg en het Lectoraat Healthy Region van de HZ University of Applied Sciences zijn bij deze bijeenkomst aanwezig.

De volgende thema’s komen tijdens de wijkbijeenkomst aan bod:

  • Opening en inleiding gemeente Middelburg
  • Presentatie resultaten onderzoek Dauwendaele door de HZ
  • Prijsuitreiking vragenlijst

 

Tijdens deze avond is er gelegenheid om langs posterpresentaties te lopen, gemaakt door studenten van de opleiding Sport- en Verpleegkunde aan de HZ, zij hebben met inwoners gesproken. U kunt hen vragen stellen over hun resultaten.

Indien u nog andere vragen/ideeën/opmerkingen heeft, dan kunt u die ook op deze avond kwijt.

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoon 0118-675505 of g.van.der.wal@middelburg.nl.

 

Wij hopen u op donderdag 31 mei te begroeten in Hof Mondriaan.