Bijeenkomst over vitaal ouder worden

Bijeenkomst over vitaal ouder worden

Bijeenkomst over vitaal ouder worden

 

Vitaal ouder worden, dat willen we allemaal wel. Maar wat kun je daar zelf aan doen? Maandag 3 september start de eerste bijeenkomst in een reeks over vitaal ouder worden. We staan stil bij het onderwerp eenzaamheid. In de volgende bijeenkomsten hebben we het over bewegen, óók als dat minder makkelijk gaat, voeding en slaap. Wilt u komen luisteren of meepraten? U bent van harte uitgenodigd. We zorgen voor koffie en wat lekkers. Deelname is gratis!

 

Wanneer: maandag 3 september van 14:00 tot 15:00 uur

Waar: Locatie Fit for Free Dauwendaele

 

De volgende bijeenkomsten zijn elke eerste maandag in de maand. De bijeenkomsten over vitaal ouder worden zijn onderdeel van de Vitale Revolutie Dauwendaele.