Uitnodiging wijkdiner Dauwendaele

Uitnodiging wijkdiner Dauwendaele

Dutch Agri Food Week zet mooie ingrediënten uit Zeeland op de kaart. De koks-in-opleiding van Scalda koken een wijkdiner met het beste van het Zeeuwse land en uit de zee. Ze vertellen u er tijdens de maaltijd graag over. U doet er inspiratie op voor verrassende en gezonde gerechten, die u ook thuis kunt maken.
Het wijkdiner is een samenwerking van Dutch Agri Food Week en De Vitale Revolutie Dauwendaele. We nodigen u van harte uit om het gezonde driegangenmenu te komen proeven. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd! Reserveren kan via email: tvanes@scalda.nl

Driegangenmenu: € 10 per persoon
Datum: donderdag 4 oktober om 17:30uur
Locatie: Scalda Middelburg, Podium 15

Met De Vitale Revolutie Dauwendaele wil de gemeente Middelburg een vitale omgeving realiseren voor haar inwoners. Ook wil ze andere gemeenten inspireren door partijen samen te brengen en kennisuitwisseling te stimuleren.

Dutch Agri Food Week (5-16 oktober 2018) laat zien hoe in heel Nederland van grond tot mond wordt gewerkt aan gezond en veilig voedsel voor iedereen. Kom kijken, leren en genieten!