5 november: Bijeenkomst over vitaal ouder worden

5 november: Bijeenkomst over vitaal ouder worden

Vitaal ouder worden, dat willen we allemaal wel. Maar wat kun je daar zelf aan doen? Maandag 5 november is er een bijeenkomst in een reeks over vitaal ouder worden. We staan stil bij het onderwerp eenzaamheid. In de volgende bijeenkomsten hebben we het over bewegen, óók als dat minder makkelijk gaat, voeding en slaap. Wilt u komen luisteren of meepraten? U bent van harte uitgenodigd. We zorgen voor koffie en wat lekkers. Deelname is gratis!

De volgende bijeenkomsten zijn elke eerste maandag in de maand. De bijeenkomsten over vitaal ouder worden zijn onderdeel van de Vitale Revolutie Dauwendaele.

Wanneer: maandag 5 november  van 14:00 tot 15:00 uur

Waar: Locatie Fit for Free Dauwendaele, Buitenruststraat 20, 4337 EH Middelburg

 


Vitale Revolutie-Dauwendaele
De Vitale Revolutie-Dauwendaele is een pilotproject van de Vitale Revolutie. Met de Vitale Revolutie wil de gemeente Middelburg een vitale omgeving realiseren voor haar inwoners. Een vitale omgeving is een omgeving waarin mensen fysiek, mentaal-emotioneel, sociaal en financieel in balans zijn. Ook hebben ze een duidelijk doel in hun leven. Uit onderzoek blijkt dat als deze vijf punten in balans zijn, mensen gezonder en gelukkiger zijn. Gezonde en gelukkige mensen hebben minder zorg nodig en kosten de samenleving dus minder geld. Met de Vitale Revolutie wil de gemeente Middelburg ook andere gemeenten in Zeeland en daarbuiten inspireren. Dat doet ze door partijen samen te brengen en kennisuitwisseling te stimuleren.