Netwerkgroep Samenwerken naar Werk

Netwerkgroep Samenwerken naar Werk

Wij zijn de Netwerkgroep Samenwerken naar Werk en doen mee aan de Vitale Revolutie in Dauwendaele. Wij willen mensen in hun zoektocht naar werk een luisterend oor bieden, een kopje koffie en vooral elkaars netwerk delen. Dit doen wij bij wekelijkse bijeenkomsten in de Kruitmolen Dauwendaele. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer mensen in actie komen, sociale contacten maken en hun talenten en vaardigheden duidelijk in beeld worden gebracht dit bijdraagt aan het vinden van een baan.

In samenwerking met de gemeente Middelburg willen wij je graag uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen bij onze bijeenkomst:

ELKE woensdagochtend vanaf 10.00 tot 13.00 uur, De Kruitmolen, Kruitmolenlaan 129 Middelburg

Net als jij zijn wij ook al een tijdje op zoek naar werk. Het is niet altijd makkelijk om positief te blijven na de zoveelste afwijzing of teleurstelling…maar wij zijn meer dan ‘iemand’ die werk zoekt. Wij zijn allemaal MENSEN met eigen talenten!

Gezellig samenkomen met een kopje koffie of thee van het huis. Je kan je verhaal vertellen of juist bespreken wat je mist in je zoektocht naar werk. Of misschien is een workshop een idee over hoe je jezelf kunt presenteren in een brief of sollicitatiegesprek.

Het is allemaal mogelijk. Wij hebben een ruime locatie en SAMEN gaan we kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven. Naast onze eigen inbreng zijn we benieuwd naar jouw ideeën! Of kom gewoon langs en besef dat contact maken contacten op kunnen leveren. Er zijn geen kosten aan activiteiten verbonden.

Neem alvast een kijkje op onze Facebookpagina: netwerkgroep samenwerken naar werk

Wij zouden JOU graag ontmoeten!

Groetjes van

Ronald, Roel, Marianne, Sonja, Riekie, Angelique